Kesä, aurinko ja saaristo

Nauvon satama Nauvon kirkonkylällä on Saaristomeren suurin ja suosituin satama. Sataman ja lähiympäristön palvelut ovat monipuoliset ja satama on perinteisen, aktiivisen saaristo- ja merenkulkualueen keskellä.

Täällä houkuttelevat puodit, ravintolat ja kahvilat, hotellit, taide, uimarannat sekä tapahtumat. Kirkonkylällä ja sen lähialueilla on paljon nähtävää ja runsaasti paikkoja vierailla.

Nauvon satamassa useimmat palvelut ja nähtävyydet ovat mukavan etäisyyden päässä. Satamassa on laaja veneilyyn liittyvä palvelutarjonta ja ruokakaupat, apteekki, Alko, pankit, tori ym. ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

TERVETULOA NAUVOON!

Aukioloajat

  • Kesä – elokuussa klo 8 – 22
  • Touko- ja syyskuussa satama on avoinna viikonvaihteessa perjantaista sunnuntaihin
  • Koordinaatit: 60° 11,7′ N, 21° 54,7 E. 

Google MapsGoogle Street View.

VENEPAIKAT

Vierassatamassa on noin 120 venepaikkaa sataman omassa laiturissa. Kiinnitys suurimmassa osassa paikoista poijuun. Suuremmille aluksille on myös sivukiinnityspaikkoja. Huippusesongin aikana satamakapteeni voi osoittaa paikkoja sataman muista laitureista.

SATAMAPALVELUT

Palvelurakennus ja satamakonttori ovat vieraslaiturin vieressä, satamamaksu maksetaan satamakonttoriin.

NAUVON SATAMA on kuin pieni kaupunki

Nauvo on täynnä elämää, ja täällä viihdytään kauemminkin. Sataman lähettyviltä löytyy kaikki palvelut mitä tarvita saattaisi.

Båthuset on rento bistro, jonka mutkattoman herkullisesta valikoimasta löydät aamupalaa, leivonnaisia ja maittavat ruoka-annokset. Beach Barin loistavat cocktailit ja kattava juomavalikoima tekevät kesän huolettomista hetkistä entistä upeampia. Tarjolla on myös mainioita alkoholittomia mocktaileja.

Tervetuloa Nauvon satamaan, saaristomeren kohtauspaikkaan.

Kauden tuoreet herkut, raikkaat salaatit, savukala, pizza, pasta ja grilli. Täällä voit nauttua hyvästä ruoasta ja hienosta sijainnistamme kivenheiton päässä merestä. Lähde vaikka ruokavaellukselle kokemaan paikallisia herkkuja ja ruokakulttuuria parhaimillaan. Kaikkea klassisesta saaristolaispöydästä uusiin ruokalajeihin, vuodenaikojen tarjonnan mukaan sovitettuna.

Nauvossa valikoima on laaja ja voit nauttia hyvän lounaan paikallisista ruokalajeista tai illallisen kauden parhaista raaka-aineista, tai miksei vaan tavata viinilasin tai virkistävän juoman ääressä kun aurinko laskee sataman ylle… tätä ei voi kuvailla, tämä pitää kokea!

Elävä satama – elävä yhteiskunta.

Satamassa ja kirkonkylällä on laaja tarjonta putiikkeja ja palveluja. Täällä on kaikkea kaikille. On hyvin varustetuista elintarvikekaupoista apteekkiin, charmikkaisiin rantaputiikkeihin, veneliike, savukalaa, kesätori, Alko ym. ja kaikki ovat joko välittömästi satamassa tai muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Miksi mennä merta edemmäs kalaan…
Nauvossa on kaikkea ja aivan saariston sydämessä!

Älä tee sitä huomenna, minkä voit tehdä jo tänään.

Satamassa ja kirkonkylällä on laajasti tarjolla palveluja lomailijoille ja veneilijöille. Pankeista apteekkiin, lääkäripalveluihin, polttoaineeseen, venetaksiin, on bussiyhteydet, vene- ja polkupyörävuokraus ja paljon muuta. Tarjonta on laajaa ja kaikki on keskeisesti satamassa tai muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Nauvossa on kaikkea, aivan saariston sydämessä!

SATAMAMAKSU SISÄLTÄÄ

• Venepaikan
• WC:n, suihkun ja saunan
• Sähkön ja veden
• Septitankin imutyhjennyksen
• Jätteidenkäsittelyn

SAUNA, SUIHKUT, WC​

• Vierassatamassa on kaksi 10 hengen saunaa
• Sauna ja suihku sisältyvät satamamaksuun
• Saunat ovat lämpimänä klo 9:00 – 11:00 ja 17:00 – 22:00
• Perhesauna (kysy lisää)

PESUTUPA

• Pesutuvassa on pesukoneita ja kuivausrumpuja sekä mahdollisuus käsinpesuun ja astioiden tiskaamiseen
• Vuoro varataan satamakonttorista
• Vuoron hintaan 8 € sisältyy pesukoneen ja kuivausrummun käyttö

JÄTTEIDEN VASTAANOTTO​

• Satamassa on talous- ja lajitellun jätteen vastaanotto
• Jäteasema on huoltorakennuksen takana
• Veneiden septitankkien tyhjennys: laiturilla on tyhjennysliittimet, kysy henkilökunnalta neuvoa

Polkupyörävuokraus

Satamassa voi vuokrata polkupyörän, kysy kahvilan henkilökunnalta.

Follow me -huoltovene

Keskikesällä helpottaaksemme satamaan saapumista ja paikan löytämistä palvelemme ”follow me" –huoltoveneellä, joka on vastassa ja ohjaa teidät turvallisesti satamaan.

Viikkopaikka satamassa

Ennen huippusesonkia ja sen jälkeen (1.5. – 10.6. ja 21.8. – 30.9.) tarjoamme mahdollisuuden jättää vene viikoksi satamaan sunnuntai-iltapäivästä perjantai-iltapäivään. Jättämällä veneen viikoksi Nauvoon tarjoamme mahdollisuuden pidentää sesonkia kun tavoitteena on tehdä rentoja viikonloppupurjehduksia. Vene on valmiina keskellä kauneinta saaristoa hyvien maantieyhteyksien päässä. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden veneen siivoukseen ja pieniin korjaus- ja huoltotoimiin veneen ollessa turvallisesti satamassa. Lisätietoja satamakonttorista tai soita 0400552923.

VARAA SATAMAPAIKKA

VARAUSEHDOT

Venepaikalle saa kiinnittyä varauksen päivänä klo 14:00 alkaen ja paikalta tulee poistua seuraavana päivänä klo 13:50.

Venepaikka tulee ottaa käyttöön varauksen päivänä klo 24:00 mennessä.

Mikäli venepaikkaa ei ole otettu käyttöön klo 24:00 mennessä, satamalla on oikeus antaa paikka toiselle veneilijälle, ellei erikseen ole toisin sovittu.

Maksettuja varausmaksuja ei palauteta.

Jos haluat poikkeavia järjestelyjä edellämainittujen aikojen suhteen, ota yhteys suoraan satamaan.

Palvelumaksu

Poiju 28€

Kylki 4€/m 

Varaus 8€

Päivämäksu 3h 5€ (10h kylki)

OTA YHTEYTTÄ

SATAMAKAPTEENI

On sekä haastavaa että innostavaa olla satamakapteeni, koska pyrkimyksenä on koko ajan parantaa laatua ja palvelua.  Siksi palautteenne ja näkemyksenne ovat meille kaikille satamassa työskenteleville tärkeitä.

Jos teillä on kysymyksiä, haluatte antaa palautetta tai kysymys on jostakin muusta ajankohtaisesta asiasta, lähetä viesti tai soita 0400552923.

Nauvon vierasvenesatama

Rantatie 3 21660 NAUVO

Satamakapteeni, p. 0400552923

Y-tunnus: 0998046-3

Yhteistyössä