Sataman Palvelut

Saaristomeren keskiö

Vierasvenesatama tarjoaa

  • Septitankin tyhjennys
  • Sähkö, vesi, WiFi
  • Jätehuolto ja kierrätys
  • Sauna ja suihku
  • Pyykkitupa (maksullinen)
  • Diesel-tankkaus omalla laituripaikalla

Sataman lähettyviltä löytyy myös

  • Ravintoloita
  • Nähtävyyksiä
  • Museoita ja teattereita
  • Urheilumahdollisuuksia

Kysy lisää palveluista ja liikenneyhteyksistä sataman henkilökunnalta!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu. Sed arcu lectus auctor vitae, consectetuer et venenatis eget velit. Sed augue orci, lacinia eu tincidunt et eleifend nec lacus. Donec ultricies nisl ut felis, suspendisse potenti.

Purjehtiminen Beneteau First 47.7 -veneellä on unohtumaton elämys, jonka voit jakaa työtovereittesi, asiakkaittesi tai ystäviesi kanssa. Ammattitaitoinen miehistömme pitää huolen purjehtimisesta toiveittesi mukaisesti; tällä veneellä voit nautiskella leppoisasta menosta tai halutessasi kokea todellista purjehduksen vauhtia ja hurmaa.

Nauvo on Paraisten kaupunkiin kuuluva viehättävä kunta-alue Turunmaan saaristossa Helsingin ja Tukholman keskivälissä. Nauvosta on 50 kilometriä Turun kulttuurikaupunkiin. Nauvoon pääsee Saaristotietä pitkin ja edelleen maantielautalla Paraisilta Nauvon puolelle tai meriteitse. 

Turku tarjoaa vierasvenesatamalle ainutlaatuisen sijainnin aivan kaupungin keskustassa.
Kesäisessä Turussa matkailijaa houkuttelevat runsas kulttuuritarjonta, lukuisat kaupunkitapahtumat, laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita sekä monipuoliset ostosmahdollisuudet, jotka ovat kaikki vain lyhyen kävelymatkan etäisyydellä satamasta.

Idyllisessä ja suojaisassa satamassa Aurajoen rannalla on mukava viipyä pidempäänkin.

NAUVON SATAMA on kuin pieni kaupunki

Nauvo on täynnä elämää, ja täällä viihdytään kauemminkin. Sataman lähettyviltä löytyy kaikki palvelut mitä tarvita saattaisi.

Tervetuloa Nauvon satamaan, saaristomeren kohtauspaikkaan.

Kauden tuoreet herkut, raikkaat salaatit, savukala, pizza, pasta ja grilli. Täällä voit nauttua hyvästä ruoasta ja hienosta sijainnistamme kivenheiton päässä merestä. Lähde vaikka ruokavaellukselle kokemaan paikallisia herkkuja ja ruokakulttuuria parhaimillaan. Kaikkea klassisesta saaristolaispöydästä uusiin ruokalajeihin, vuodenaikojen tarjonnan mukaan sovitettuna.

Nauvossa valikoima on laaja ja voit nauttia hyvän lounaan paikallisista ruokalajeista tai illallisen kauden parhaista raaka-aineista, tai miksei vaan tavata viinilasin tai virkistävän juoman ääressä kun aurinko laskee sataman ylle… tätä ei voi kuvailla, tämä pitää kokea!

Elävä satama – elävä yhteiskunta.

Satamassa ja kirkonkylällä on laaja tarjonta putiikkeja ja palveluja. Täällä on kaikkea kaikille. On hyvin varustetuista elintarvikekaupoista apteekkiin, charmikkaisiin rantaputiikkeihin, veneliike, savukalaa, kesätori, Alko ym. ja kaikki ovat joko välittömästi satamassa tai muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Miksi mennä merta edemmäs kalaan…
Nauvossa on kaikkea ja aivan saariston sydämessä!

Älä tee sitä huomenna, minkä voit tehdä jo tänään.

Satamassa ja kirkonkylällä on laajasti tarjolla palveluja lomailijoille ja veneilijöille. Pankeista apteekkiin, lääkäripalveluihin, polttoaineeseen, venetaksiin, on bussiyhteydet, vene- ja polkupyörävuokraus ja paljon muuta. Tarjonta on laajaa ja kaikki on keskeisesti satamassa tai muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Nauvossa on kaikkea, aivan saariston sydämessä!