60° 11,7' N, 21° 54,7 E.

Satamakonttorin aukioloajat

Nauvon satama sulki ovensa tältä kaudelta.

Tahdomme kiittää kaikkia meidän asiakkaita menneestä kaudesta ja toivottavasti nähdään ensi kesänä taas!

 

Sähköä on saatavilla läpi vuoden päälaiturista maksua vastaan. Maksu maksetaan netissä ja maksuohjeet löytyvät laiturilta. 

Kesä, aurinko
ja saaristo

Nauvon satama Nauvon kirkonkylällä on Saaristomeren suurin ja suosituin satama. Sataman ja lähiympäristön palvelut ovat monipuoliset ja satama on perinteisen, aktiivisen saaristo- ja merenkulkualueen keskellä.

Täällä houkuttelevat puodit, ravintolat ja kahvilat, hotellit, taide, uimarannat sekä tapahtumat. Kirkonkylällä ja sen lähialueilla on paljon nähtävää ja runsaasti paikkoja vierailla.

Nauvon satamassa useimmat palvelut ja nähtävyydet ovat mukavan etäisyyden päässä. Satamassa on laaja veneilyyn liittyvä palvelutarjonta ja ruokakaupat, apteekki, Alko, pankit, tori ym. ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

 

Båthuset on rento bistro, jonka mutkattoman herkullisesta valikoimasta löydät aamupalaa, leivonnaisia ja maittavat ruoka-annokset. Beach Barin loistavat cocktailit ja kattava juomavalikoima tekevät kesän huolettomista hetkistä entistä upeampia. Tarjolla on myös mainioita alkoholittomia mocktaileja.

Nauvoon kannattaa suunnata hieman kauempaakin, sillä Båthuset on aina vierailun arvoinen. Kesäkauden aikana Båthuset on avoinna päivittäin.

Lähde Nauvoon luomaan kesän parhaat muistot yhdessä Båthusetin henkilökunnan kanssa!

UUTTA

Vuokraa e-FatBike sähköpolkupyörä!

Nauvo tarjoaa pyöräilijöille upeita saaristolaismaisemia. Pakkaa reppuun eväät ja nauti piknikistä saaren lukuisilla merentuoksuisilla rantakallioilla.

Mikä ihmeen e-FatBike?

E-fatbike on sähköavusteinen läskipyörä. Sähkömoottori toimii avustuksena vain poljinliikkeen aikana, eli täytyy polkea, jos haluaa eteenpäin. Pyörän sähköavustusta voi säätää kolmelle eri teholle, tai avustuksen voi vaihtoehtoisesti jättää kokonaan pois. Tuleeko pyöräillessä hiki vai ei – päätä itse.

Vuokraa e-fatbike ja nouda Nauvon satamakonttorista!

Kausi alkaa olemaan tältä kaudelta ohi

Mikäli haluat vielä veneillä ja tulla satamaan ovat laiturit ja sähköt käytettävissä 15 €/vrk ainakin marraskuun ajan. Muut sataman palvelut ovat tältä kaudelta loppuneet.

Kiitos kaikille asiakkaille ja nähdään taas ensi keväänä!