60° 11,7' N, 21° 54,7 E.

Nagu Hamn

Höstens öppettider 2023

Hamnkontoret är öppet under veckosluten tills vidare (bastu & dusch):

Fre – 14-22 (16-22)
Lö – 8-22 (8-12, 16-22)
Sön – 8-16 (8-12)

Utanför hamnkontorets öppettider betalas hamnavgiften via instruktionerna som hittas på elstolpparna. Hamntjänsterna under vardagarna är el, vatten, sophantering, WC samt dusch.

SÄSONG 2023

Säsongen öppnar senast 1 maj. om vädret tillåter.

Innan detta, båtplatser och el finns i hamnen.

Hamnavgiften betalas på plats enligt anvisningar som finns på elstolpen.

Öppettider Fre kl. 14.00-22.00 Lör från 8.00 till 22.00 Sön 8.00 till 16.00 Bastur är öppen på fredagar från 16:00 till 22:00, lördagar från 08:00 till 12:00 och söndagar från 08:00 till 12:00. El, vatten och toalett- och duschkoder finns när du bokar din plats online: http://www.satamapaikka.com/?portfolio=nauvo

Sommar, sol
och skärgården

Kom till Nagu Gästhamn när du vill njuta av härliga sommardagar i Skärgårdshavets största och populäraste hamn. Nagu är en avslappnad, livlig och spännande ort, dit det lönar sig åka för att spendera även längre tider. Beläget i hjärtat av den traditionsrika och aktiva skärgården och sjöfartsleden, finner du Nagu gästhamn som är den största och populäraste hamnen i Skärgårdshavet. Ljuvliga Nagu lockar med mångsidiga tjänster och avslappnad miljö.

Här lockar butiker, krogar och kaféer, hotell, konst, badstränder och evenemang. I hamnen öppnades nyligen restaurang Båthuset, den senaste nykomlingen i Nagus restaurangutbud! Det finns mycket att se och besöka på Kyrkbacken och i dess närområde. Och när man anländer till hamnen har man de flesta förnödenheter och attraktioner på ett bekvämt avstånd.

I hamnen finns ett brett utbud av service som båtlivet behöver och inom några minuters promenad finns livsmedelsbutik, apotek, Alko, bank, torg mm. Välkommen till Nagu!

Båthuset är en avslappnad bistro, vars utsökta men ändå simpla utbud innehåller frukost, bakverk och mättande måltider. Beach Barens delikata cocktails och breda dryckesutbud gör sommarens bekymmerfria stunder ännu mer fantastiska. Det finns även fina alkoholfria mocktails.

Till Nagu lönar det sig att komma även från längre avstånd, då Båthuset alltid är värt besöker. Under sommarsäsongen är Båthuset öppet dagligen.

Kom till Nagu och skapa sommarens bästa minnen tillsammans med oss!

Säsongen börjar lida mot sitt slut

Om din egen båtsäsong ännu fortsätter och du vill komma till hamnen är bryggorna och elen till ditt förfogande ännu åtminstone november månad för 15 €/dygn. Övriga hamntjänster är avslutade för säsongen.

Tack till alla våra kunder och vi ses igen nästa vår.