60° 11,7' N, 21° 54,7 E.

Hamnkontorets öppettider

Hösten är här!

Nagu Hamn betjänar er denna vecka (v 35) varje dag från klockan 8-22.

Vecka 36 är hamnkontoret uppe må-tors 15-20, fre 15-22, lö 8-22 och sö 8-18. Vi värmer bastun på vardagar kl 16-21 och under helgen är bastun varm både på morgonen och kvällen.

Välkomna och tillbringa mysiga höstkvällar till Nagu Hamn!

 

OBS! Ifall hamnkontoret är stängt kan hamnavgiften betalas online. Efter betalning skickas toalett- och duschkoden som textmeddelande och landsströmmen går på av sig själv. 

Fyll vänligen i informationen noggrant (båtplatsnummer, telefonnummer, e-post) så informationen kommer rätt.

 

Kesä, aurinko
ja saaristo

Nauvon satama Nauvon kirkonkylällä on Saaristomeren suurin ja suosituin satama. Sataman ja lähiympäristön palvelut ovat monipuoliset ja satama on perinteisen, aktiivisen saaristo- ja merenkulkualueen keskellä.

Täällä houkuttelevat puodit, ravintolat ja kahvilat, hotellit, taide, uimarannat sekä tapahtumat. Kirkonkylällä ja sen lähialueilla on paljon nähtävää ja runsaasti paikkoja vierailla.

Nauvon satamassa useimmat palvelut ja nähtävyydet ovat mukavan etäisyyden päässä. Satamassa on laaja veneilyyn liittyvä palvelutarjonta ja ruokakaupat, apteekki, Alko, pankit, tori ym. ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Båthuset on rento bistro, jonka mutkattoman herkullisesta valikoimasta löydät aamupalaa, leivonnaisia ja maittavat ruoka-annokset. Beach Barin loistavat cocktailit ja kattava juomavalikoima tekevät kesän huolettomista hetkistä entistä upeampia. Tarjolla on myös mainioita alkoholittomia mocktaileja.

Nauvoon kannattaa suunnata hieman kauempaakin, sillä Båthuset on aina vierailun arvoinen. Kesäkauden aikana Båthuset on avoinna päivittäin.

Lähde Nauvoon luomaan kesän parhaat muistot yhdessä Båthusetin henkilökunnan kanssa!

UUTTA

Vuokraa e-FatBike sähköpolkupyörä!

Nauvo tarjoaa pyöräilijöille upeita saaristolaismaisemia. Pakkaa reppuun eväät ja nauti piknikistä saaren lukuisilla merentuoksuisilla rantakallioilla.

Mikä ihmeen e-FatBike?

E-fatbike on sähköavusteinen läskipyörä. Sähkömoottori toimii avustuksena vain poljinliikkeen aikana, eli täytyy polkea, jos haluaa eteenpäin. Pyörän sähköavustusta voi säätää kolmelle eri teholle, tai avustuksen voi vaihtoehtoisesti jättää kokonaan pois. Tuleeko pyöräillessä hiki vai ei – päätä itse.

Vuokraa e-fatbike ja nouda Nauvon satamakonttorista!

Säsongen börjar lida mot sitt slut

Om din egen båtsäsong ännu fortsätter och du vill komma till hamnen är bryggorna och elen till ditt förfogande ännu åtminstone november månad för 15 €/dygn. Övriga hamntjänster är avslutade för säsongen.

Tack till alla våra kunder och vi ses igen nästa vår.