60° 11,7' N, 21° 54,7 E.

Nagu Hamn

Aukioloajat

Opening hours 

Öppettider

MA-SU

MON-SUN

MÅN-SÖN

8-22 

(Sauna

(Sauna

(Bastu

8-12 & 16-22)

Välkommen till Nagu!

Sommar, sol
och skärgården

Kom till Nagu Gästhamn när du vill njuta av härliga sommardagar i Skärgårdshavets största och populäraste hamn. Nagu är en avslappnad, livlig och spännande ort, dit det lönar sig åka för att spendera även längre tider. Beläget i hjärtat av den traditionsrika och aktiva skärgården och sjöfartsleden, finner du Nagu gästhamn som är den största och populäraste hamnen i Skärgårdshavet. Ljuvliga Nagu lockar med mångsidiga tjänster och avslappnad miljö.

Här lockar butiker, krogar och kaféer, hotell, konst, badstränder och evenemang. I hamnen öppnades nyligen restaurang Båthuset, den senaste nykomlingen i Nagus restaurangutbud! Det finns mycket att se och besöka på Kyrkbacken och i dess närområde. Och när man anländer till hamnen har man de flesta förnödenheter och attraktioner på ett bekvämt avstånd.

I hamnen finns ett brett utbud av service som båtlivet behöver och inom några minuters promenad finns livsmedelsbutik, apotek, Alko, bank, torg mm. Välkommen till Nagu!

Båthuset är en avslappnad bistro, vars utsökta men ändå simpla utbud innehåller frukost, bakverk och mättande måltider. Beach Barens delikata cocktails och breda dryckesutbud gör sommarens bekymmerfria stunder ännu mer fantastiska. Det finns även fina alkoholfria mocktails.

Till Nagu lönar det sig att komma även från längre avstånd, då Båthuset alltid är värt besöker. Under sommarsäsongen är Båthuset öppet dagligen.

Kom till Nagu och skapa sommarens bästa minnen tillsammans med oss!