Framsida

60° 11,7' N, 21° 54,7 E.

Nagu Hamn stängde hamnkontoret för denna säsong.

Säsongen börjar lida mot sitt slut. Om din egen båtsäsong ännu fortsätter och du vill komma till hamnen är bryggorna och elen till ditt förfogande ännu åtminstone november månad för 15 €/dygn.
 
Övriga hamntjänster är avslutade för säsongen.
 
Tack till alla våra kunder och vi ses igen nästa vår!

Sommar, sol
och skärgården!

Nagu Hamn ligger i Kyrkbacken och är Skärgårdshavets populäraste hamn, med mångsidig service och mycket av hjärtat i den traditionsrika och aktiva skärgårds- och sjöfartsorten. Här lockar butiker, krogar och kaféer, hotell, konst, badstränder och evenemang. Det finns mycket att se och besöka på Kyrkbacken och i dess närområde. Och när man anländer till hamnen har man de flesta förnödenheter och attraktioner på ett bekvämt avstånd. I hamnen finns ett brett utbud av service som båtlivet behöver och inom några minuters promenad finns livsmedelsbutik, apotek, Alko, bank, torg mm. VÄLKOMMEN TILL NAGU!

Båthuset är en avslappnad bistro, med ett okomplicerat men läckert utbud av frukost, bakverk och läckra maträtter. Beach Bars fantastiska cocktails och heltäckande dryckesutbud gör sommarens avslappnade stunder ännu mer njutbara. Det bjuds även på härliga alkoholfria mocktails. Nagu är värt ett besök även mer långväga ifrån, för det är alltid lika trevligt på Båthuset. Under sommarsäsongen är Båthuset öppet dagligen.

NYHET!

Delikat mat, smidigt levererad till din hamnplats!

Vår Hamn Menu-tjänst levererar en smaklig meny direkt till hamnen. Ring och boka på förhand, så levererar vi till din båt.

Hamn Menu-tjänsten är till ditt förfogande hela sommarsäsongen med månatligen växlande tidtabell.

Fråga om tillgänglighet och njut av läckra smakupplevelser på ett smidigt sätt!

Säsongen börjar lida mot sitt slut

Om din egen båtsäsong ännu fortsätter och du vill komma till hamnen är bryggorna och elen till ditt förfogande ännu åtminstone november månad för 15 €/dygn. Övriga hamntjänster är avslutade för säsongen.

Tack till alla våra kunder och vi ses igen nästa vår.