60° 11,7' N, 21° 54,7 E.

Hamnkontoret är öppet

Hamnkontoret är öppet varje dag fram till september från 8 till 22!

Bastuna är varma från 9-11 och 17-22.

Välkommen!

Sommar, sol
och skärgården

Nagu Hamn ligger i Kyrkbacken och är Skärgårdshavets populäraste hamn, med mångsidig service och mycket av hjärtat i den traditionsrika och aktiva skärgårds- och sjöfartsorten.

Här lockar butiker, krogar och kaféer, hotell, konst, badstränder och evenemang. Det finns mycket att se och besöka på Kyrkbacken och i dess närområde. Och när man anländer till hamnen har man de flesta förnödenheter och attraktioner på ett bekvämt avstånd.

I hamnen finns ett brett utbud av service som båtlivet behöver och inom några minuters promenad finns livsmedelsbutik, apotek, Alko, bank, torg mm. VÄLKOMMEN TILL NAGU!

Båthuset är en avslappnad bistro, med ett okomplicerat men läckert utbud av frukost, bakverk och läckra maträtter. Beach Bars fantastiska cocktails och heltäckande dryckesutbud gör sommarens avslappnade stunder ännu mer njutbara. Det bjuds även på härliga alkoholfria mocktails.

Nagu är värt ett besök även mer långväga ifrån, för det är alltid lika trevligt på Båthuset. Under sommarsäsongen är Båthuset öppet dagligen.

NYHET

Hyr en elektrisk e-FatBike-cykel!

Nagu erbjuder cyklister fantastiska skärgårdslandskap. Packa med lunch i ryggsäcken och njut av en havspicknick på öns otaliga klippor.

Vad är e-FatBike?

E-fatbike är en elektriskt assisterad ”fetcykel”. Elmotorn fungerar bara som ett hjälpmedel under pedalrörelser, det vill säga du måste ändå trampa om du vill komma framåt. Den elektriska kraften kan justeras till tre olika nivåer, eller alternativt kan elkraften kopplas från. Vill du svettas eller inte – bestäm själv.

Hyr en e-fatbike och hämta den på Nagu hamnkontor!

Säsongen börjar lida mot sitt slut

Om din egen båtsäsong ännu fortsätter och du vill komma till hamnen är bryggorna och elen till ditt förfogande ännu åtminstone november månad för 15 €/dygn. Övriga hamntjänster är avslutade för säsongen.

Tack till alla våra kunder och vi ses igen nästa vår.